Naast het directeurenplatform en de verbeterclusters organiseert NPAL twee projecten. De Werkwissel is een jaarlijks terugkerend project waarbij medewerkers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid krijgen om een dag(deel) diep in de keuken van een ander bedrijf te kijken. De Masterclass Industrie 4.0 bestaat uit een serie bijeenkomsten over verschillende Industrie 4.0 aspecten. Denk aan robotisering, predicitive maintenance en sociale innovatie.

WERKWISSELS

WERKWISSELS

Meer informatie

MASTERCLASS INDUSTRIE 4.0

MASTERCLASS INDUSTRIE 4.0

Meer informatie

NPAL op de Motor

Als fervent motorrijder heeft Folkert van der Meulen een aantal jaren geleden het initiatief genomen om voor NPAL-deelnemers twee keer per jaar een motortocht te organiseren. We combineren dan onze hobby met een  interessante bedrijfsbezoek.

motor
We kiezen telkens een bestemming met een relevant belang voor de regio. De afgelopen jaren waren dat bijvoorbeeld de Eemshaven, Zuivelstad Heerenveen, en de Aardgasbuffer Zuidwending.

Wil je meetoeren? Neem contact op met Folkert, 06 215 185 12.

De tochten worden exclusief georganiseerd voor NPAL-deelnemers.

NPALdag

Jaarlijks organiseren we onze NPALdag, voor deelnemers, voor potentiële deelnemers en voor andere NPAL-relaties. Altijd op de eerste donderdag na Sinterklaas. In 2020 vindt de NPALdag plaats op donderdag 10 december.

De NPALdag in 2019 stond in het teken van het 10-jarig jubileum. De keynote speaker was gedragsbioloog Patrick van Veen. Tevens hebben we het NPAL Industriekompas 2020-2025 gepresenteerd. Klik hier voor een terugblik.