SOLIDUS SOLUTIONS is het grootste geïntegreerde concern in massiefkarton. Massiefkarton wordt gemaakt van oud papier en is sterk, vochtbestendig en compact. Het is daarmee uitermate geschikt voor het verpakken van kwetsbare producten als groenten, fruit en bloemen. Ook wordt het massiefkarton gebruikt voor luxeproducten, hardcover boeken, ordners en puzzels en voor presentatiemateriaal. Voorzien van een speciaal folie wordt het materiaal geschikt voor de verpakking van gebak, chocolade of vis.

LOCATIES

Met acht productielocaties, verkoopkantoren in binnen- en buitenland en zo’n 850 medewerkers beheersen we het gehele proces van de verwerking van gerecycled papier tot en met het bedrukken, vouwen en stansen van het karton tot eindproduct. De ruime mogelijkheden om het karton te bedrukken, maken dat er voor elk verpakkingsvraagstuk een fraaie toepassing mogelijk is. In het Noorden van Nederland heeft SOLIDUS SOLUTIONS karton- en verpakkingsfabrieken in Hoogkerk, Bad Nieuweschans, Oude Pekela en Coevorden.

WERKEN BIJ

Wil je waarde toevoegen aan onze organisatie dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Ook mogelijkheden tot stageplaatsen zijn steeds bespreekbaar. Ga hiervoor naar onze website.

WEBSITE

Solidus Solutions neemt deel aan het directeurenplatform en de clusters WorldClassMaintenance en Duurzame Inzetbaarheid.