Filter het zoekresultaat:

Filter op categorie
Selecteer tags
Filter op vorm

Op zoek naar nog meer Best Practices op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu?

Zie de CASOS Kennisbank HSE Life NL, een multimediaal platform dat ernaar streeft dat iedereen die in de Olie- en Gasindustrie werkt toegang heeft tot actuele en essentiële HSE informatie.

Vorm: Best PracticeTitel: Safety en Skills CenterDatum: 22/07/2019Bedrijf: StorkContactpersoon: Ruud Zechner

Meer kennis over het kennen en kunnen van medewerkers en betere selectie van inleners door middel van praktijk- en theorietesten in het eigen safety en skills center.


Vorm: Best PracticeTitel: Van complex beoordelingssysteem naar eenvoudige aanpakDatum: 11/07/2019Bedrijf: EMMTEC Services Contactpersoon: Adri Waninge

Met het uitgangspunt ‘wij hebben professionals in dienst’ legt EMMTEC Services meer verantwoordelijkheid over het eigen functioneren bij de medewerkers, resulterend in het helder en effectief in kaart brengen van het functioneren en een bijpassend beloningssysteem.


Vorm: Best PracticeTitel: Succesvol binden en boeien van afstudeerdersDatum: 11/07/2019Bedrijf: BeenenContactpersoon: Gerjan Schoemaker

Door intensieve samenwerking met hogescholen en door actief in te zetten op afstudeerders haalt Beenen medewerkers van de toekomst in huis.


Vorm: NieuwsbriefTitel: Nieuwsbrief Mei 2019Datum: 13/05/2019

De tweede nieuwsbrief van 2019 met o.a. Best Practices van DOCKaas en Auping


Vorm: Best PracticeTitel: Van inbesteden naar uitbestedenDatum: 06/05/2019Bedrijf: AupingContactpersoon: Gerrit Leeftink

Ontzorgen van de organisatie en lagere kosten door het volledig uitbesteden van onderhoudswerk en contractor relatiebeheer bij Auping.


Vorm: Best PracticeTitel: Van uitbesteden naar inbestedenDatum: 01/05/2019Bedrijf: DOCKaasContactpersoon: Henk Welleweerd

Eigen kennis opbouw, meer betrokkenheid van personeel en minder storingen door inbesteding onderhoudswerk bij DOCKaas op basis van een sterke business case.


Vorm: NieuwsbriefTitel: Nieuwsbrief Januari 2019Datum: 30/01/2019

De eerste nieuwsbrief van 2019 met o.a. best practices van FrieslandCampina, NAM en Verwater


Vorm: NieuwsbriefTitel: Nieuwsbrief Oktober 2018Datum: 18/10/2018

De tweede nieuwsbrief van 2018 met o.a. het NPAL Jubileum op 21 maart 2019 en best practices van Motip Dupli/Hertel/Teijin Aramid


Vorm: Best PracticeTitel: FPAL Database – NAMDatum: 21/09/2018Bedrijf: NAMContactpersoon: Lex Spiegelaar

Een database die de NAM in staat stelt op een overzichtelijke, en geverifieerde, manier inzicht te krijgen in het VGM management systeem en de veiligheidsprestaties van contractors en op basis daarvan een gemakkelijk een keuze kan maken voor contracting (voor-selectie).


Vorm: Best PracticeTitel: Gezamenlijke RI&EDatum: 21/09/2018Bedrijf: FrieslandCampinaContactpersoon: Bé Hooiveld

Samen met operators RI&E’s opstellen, om hun veiligheidsbewustzijn te vergroten en als bedrijf een beter en ander inzicht te krijgen in de bestaande risico’s.