Visser & Smit Hanab

Visser & Smit ontwikkelt, bouwt en onderhoudt boven- en ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en de bijbehorende installaties voor energie, water en (petro)chemie. De ambitie daarbij is om een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. De voortdurende (her)inrichting van de bebouwde omgeving vraagt om continue aanpassing van de ondergrondse infrastructuur.

Visser & Smit zorgt ervoor dat energie, water en andere grondstoffen steeds op de juiste plaatsen beschikbaar zijn. Hierbij is er aanhoudend aandacht voor productontwikkeling en innovatie. Horizontal Directional Drilled Wells (HDDW) ten behoeve van waterwinning en dijkbeveiliging alsook ozon-oxidatie zijn daar goede voorbeelden van.

Veendam

In de vestiging in Veendam bevindt zich de prefabshop waar bijvoorbeeld leidingdelen van onder andere koolstofstaal, roestvast staal en andere hoogwaardige staalsoorten worden geprefabriceerd.

Zie ook de website www.prefabsolution.nl

Visser & Smit heeft 11 vestigingen in Nederland en België, en maakt als zelfstandige onderneming deel uit van het netwerk van VolkerWessels.

VACATURES

Visser & Smit neemt deel aan het directeurenplatform en het cluster Veiligheid, Gezondheid en Milieu.