Verwater Industrial Services  

 Verwater Group

Verwater Industrial Services is onderdeel van de Verwater Group, een wereldwijde aannemer voor industriële en petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankbouw en tankonderhoud. Verwater is expert in het vijzelen van tanks, civiele werken, engineering, leidingwerken, valves, turnarounds, schilderwerken, elektro & instrumentatie, engineering & automation en panelenbouw en werkzaam binnen de sectoren Oil & Gas, Chemie, Food, Feed&Pharma, Water, Paper & Energy. Met meer dan 90 jaar internationale ervaring op het terrein van tankterminals en industriële installaties kan Verwater haar klanten een volledig spectrum aan diensten bieden bij onderhoud- en constructiewerken. Onze ervaren projectmanagementorganisatie voert projecten multidisciplinair uit en levert totale onderhoudstrajecten.

Verwater Industrial Services

Onze collega’s worden uitgedaagd door het continue verbeteren van productieprocessen, het willen begrijpen wat een installatie wel of niet doet, het optimaliseren en onderhouden van technische installaties, engineering van software en hardware, de juiste connectiviteit willen behouden voor optimale besturing van processen, het oplossen van storingen en deze verhelpen, het projectmatig oppakken van uitbreidingen en/of nieuwbouw en het up to date houden van technische documentatie. Door inzet van onze mensen en middelen en het bedenken van technische oplossingen helpen wij onze klanten dagelijks bij het het realiseren van hun uitdagingen en doelstellingen.

 

 

Door de combinatie van denken en doen is Verwater Industrial Services toonaangevend op het gebied van elektro & instrumentatie, industriële automatisering, panelenbouw, de realisatie en het onderhoud van technische installaties (elekrotechnisch en mechanisch), het uitvoeren van revisiewerkzaamheden en vervanging van rotating equipment, het uitvoeren van periodieke inspecties, realiseren van kalibraties en op het gebied van projectmanagement. Vanzelfsprekend alles met inachtneming van actuele en relevante wet- en regelgeving.

 Kantoren

Verwater heeft locaties in 6 landen wereldwijd. In totaal werken er circa 1.000 mensen bij Verwater. Voor de regio Noord Oost Nederland hebben we locaties in:

  • Groningen
  • Delfzijl
  • Emmen
  • Hengelo
VACATURES

Verwater neemt deel aan het directeurenplatform en de clusters Veiligheid, Gezondheid & Milieu en Procesindustrie.