Vepa

Vepa is een veelzijdig fabrikant van project- en kantoormeubilair. Vepa speelt in op ontwikkelingen en trends en laat zich graag inspireren door de klant om inspirerende ruimtes te creëren om in te werken, te vergaderen en elkaar te ontmoeten. Het eigen projectbureau van Vepa gaat verder dan inrichtings- en kleuradviezen. Het gehele traject, van werkplekonderzoek tot en met de aftersales worden verzorgd.

Vepa richt zich op zowel grote als kleine organisaties in de sectoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en kantoren.

VDB Groep

Vepa maakt deel uit van de VDB Groep met productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. In totaal werken er 350 medewerkers bij VDB. Bij de vestiging in Hoogeveen werken ±135 medewerkers.

Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming. We hebben geen productielocaties, direct of indirect, in zogenaamde “lage lonen landen” om kosten te besparen ten koste van de werkgelegenheid in eigen land. Wij vertrouwen op de kwaliteit en flexibiliteit van onze eigen medewerkers

VACATURES

Vepa neemt deel in het cluster Lean/QRM.