Stork

Stork is een internationale, technische dienstverlener op het gebied van Asset Integrity Management. Dat wil zeggen dat Stork een uitgebreid pakket aan oplossingen en gespecialiseerde diensten leveren, die ervoor zorgen dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.

Stork mensen zijn gefocust.

Voor de ruim 16.500 medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, een tijdige levering en excellente kwaliteit centraal. Stork werkt dagelijks samen met zijn klanten aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van E&I en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore powerplatform.

Stork mensen denken en doen

Sommige bedrijven in ‘Asset Integrity Management’ leveren professionals om vooruitstrevende plannen te ontwikkelen, andere leveren vakkundige onderhoudsmonteurs om een consistente productie te garanderen. Stork levert beide. Dat bedoelt Stork dus met ‘Thinking and Doing’. Elke medewerker bij Stork is goed opgeleid en beschikt over ruime ervaring in het optimaliseren van
middelen zonder de eisen van de klant uit het oog te verliezen.

Stork mensen geven betrouwbaar advies

Stork werkt niet alleen vóór klanten, maar ook mét klanten. Deze klantgerichte bedrijfscultuur maakt Stork tot een betrouwbare adviseur die met een frisse blik naar een organisatie kijkt en tegelijkertijd zorg draagt voor een consistente, winstgevende productie.

VACATURES

Stork neemt deel aan het directeurenplatform en aan de clusters Veiligheid, Gezondheid & Milieu, Duurzame Inzetbaarheid en Procesindustrie.