De middenvelders jagen de bal naar voren. De aanvaller neemt de bal in volle vaart aan. De coach houdt zijn adem in naast de lijn. Het gejuich in het stadion zwelt aan … Goooaaaal!! 

Zonder de coach weet het team niet wat hij moet doen. Zonder een ijzersterke verdediging behoudt het team zijn voorsprong niet. Stevens Engineering BV past dit gegeven en deze energie toe in haar dagelijks werk.

Versterken

Bundelen van krachten en combineren van kennis. Niet alleen met collega’s onderling, maar ook nauw samen met onze klanten. Wat kan slimmer? Wat kan beter? De klant kan erop rekenen dat Stevens begrijpt wat voor zijn bedrijf of in zijn situatie belangrijk is.

Samen

De speciale Product Markt Groepen (documentbeheer & datamanagement, process & energy, manufacturing & machinery en food & pharma) spreken dezelfde taal als hun opdrachtgevers. Door de voelsprieten uit te zetten en actief mee te denken, kan de klant rekenen op advies op maat.

Stevens Engineering is een onafhankelijk technisch ontwerp- en adviesbureau. Wij leveren diensten aan de industrie en overheid. Natuurlijk doen wij dat binnen de wettelijke kwaliteits- en veiligheidseisen.

Stevens Engineering heeft vestigingen in Delfzijl, Emmen en Heerenveen. Hier werken wij samen met ongeveer 100 medewerkers.

VACATURES

Stevens Engineering BV neemt deel in het cluster Procesindustrie.