Spie Nederland

SPIE Nederland is een toonaangevende multi-technische dienstverlener in de industriële sector. SPIE ontwikkelt en implementeert innovatief maatwerk met state-of-the-art besturingsoplossingen. Ook de nazorg staat hoog in het vaandel: onderhoudsadviezen en het bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoort tot onze core business.

Hogere effectiviteit

De industriesector heeft geen geheimen meer voor SPIE. De divisie SPIE-Industry en SPIE Numac, onderdelen van SPIE Nederland, zijn ervaren partners als het gaat om elektro-, meet-, en regeltechniek, mechanical/piping, maintenance, HVAC, procesautomatisering en analysetechniek of process equipment. SPIE-Industry en SPIE-Numac stellen hun klanten in staat een hogere effectiviteit te realiseren door kennis en kunde te bundelen en in te zetten voor de klant bij het bouwen en onderhouden van haar installaties.

Top 3

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, de onafhankelijke Europese leider in multi-technische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties.

SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland en heeft 3.300 medewerkers verspreid over 20 vestigingen.

VACATURES

Spie Industrie neemt deel in het directeurenplatform, de VGM community en het cluster Procesindustrie.