De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen. Reym vormt samen met Afvalstoffen Terminal Moerdijk de divisie Hazardous Waste, onderdeel van Renewi plc. Met meer dan 8.000 medewerkers in negen landen in Europa en Noord-Amerika, beschikt Renewi over veel kennis met een uitgebreid aanbod van afvalbeheerproducten en diensten.

Bij Reym hebben we altijd een scherp oog voor de veranderende wensen en eisen van onze opdrachtgevers. We spelen daar actief op in met een totaalpakket aan hoogwaardige diensten die zorgvuldig zijn afgestemd op de praktijk van vandaag én morgen. Onze professionals staan garant dat alles vakkundig, volgens afspraak, wordt uitgevoerd. En natuurlijk met respect voor mens en milieu! U kunt er dan ook onder alle omstandigheden op rekenen dat tenminste aan alle wettelijke milieu- en veiligheidsvoorschriften is voldaan.

Industriële services

Reym is al jarenlang vertrouwd met de meest uiteenlopende industriële processen. Daardoor weten we als geen ander wat er bij komt kijken om installaties, systemen, leidingen, (opslag)tanks en productiehallen grondig te reinigen en de continuïteit te waarborgen. Hierbij maken we gebruik van het meest moderne materieel en een breed scala aan beproefde technieken.

Transport risicostoffen

Het vervoer van drogestoffen en vloeistoffen, verontreinigd slib en gevaarlijke afvalstoffen vereist speciale voorzorgsmaatregelen. Reym beschikt over gediplomeerde chauffeurs en een uitgebreid, eigentijds wagenpark dat aan de strengste eisen voldoet. Hierdoor kunnen we ook uw risicovolle transporten op veilige en milieuverantwoorde wijze verzorgen.

VACATURES

Afvalmanagement

Als specialist in industriële reiniging, zorgt Reym ook graag voor een gecontroleerde inzameling en verwerking van afval dat hierbij vrijkomt. Enkele van haar vestigingen zijn reeds voorzien van een geavanceerde AfvalBewerkingsInstallatie (ABI). De eigen locaties van Reym zijn bovendien allemaal toegerust voor het (inwendig) reinigen van tankauto’s en industriële onderdelen.

Reym BV Industrieel Reinigen neemt deel aan het directeurenplatform en de clusters Veiligheid, Gezondheid & Milieu en Duurzame Inzetbaarheid.