PAX Groep

PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten. Dit kan gaan om een distributierit van A naar B, het transport van een 25 meter lange melktank of de complete montage van een machinelijn. Door het combineren van logistieke disciplines biedt PAX Groep een integrale oplossing op de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. Geen lading te groot, geen land te ver. Bij PAX Groep wordt namelijk niet gedacht in grenzen, maar in mogelijkheden.

Maatwerk

AX Groep beschikt over modern materieel en een variëteit aan eigen specialisten. Van planner tot rigger en van engineer tot veiligheidsdeskundige. Door alles in eigen huis te hebben, is er volledige controle over de uitvoering van de logistieke projecten en kan bovendien voldaan worden aan de hoge kwaliteitseisen. Naast transport in alle soorten en maten, heeft PAX Groep projectteams die wereldwijd worden ingezet bij machine assemblage, onderhoudsstops, ontmanteling van productielocaties en het (de)monteren van machinelijnen.

Ambitie

PAX Groep heeft de ambitie om de aankomende jaren gestaag en gezond door te groeien. Niet zozeer groei in de vorm van omzet, maar met name groei in de kwaliteit van de dienstverlening. Zichzelf nog verder ontwikkelen, nog meer tevreden klanten, nog meer obstakels overwinnen. Dát zijn de uitdagingen van PAX Groep om verder te groeien in de wereld van de logistiek.

PAX Groep opereert met ca. 160 mensen vanuit 11 strategisch gelegen vestigingen. PAX Groep bestaat uit vijf werkmaatschappijen met elk een specialisatie: PAX Bouw- en Industrieservice, PAX Integrated Logistics, PAX Dedicated Logistics, NABEK Wegtransporten en VETRA Containervervoer.

VACATURES

Pax Groep neemt deel in het directeurenplatform.