Landustrie Sneek BV

Met ruim 100 jaar ervaring heeft Landustrie zich vandaag de dag ontwikkeld tot een internationaal bedrijf wat actief is op het gebied van watertechnologie. Landustrie ontwikkelt en produceert diverse apparatuur en installaties voor de behandeling en het transport van rioolwater, oppervlaktewater en afvalwater.

Landustrie Sneek

In Sneek beschikt Landustrie over een eigen machinefabriek met diverse productieafdelingen. Van de totaal drie productiehallen is één hal ingericht als machinale afdeling voor verspaning. De faciliteiten zijn niet alleen geschikt voor de fabricage van eigen producten, maar ook voor het onder keur realiseren van werk voor derden. Landustrie is gecertificeerd conform ISO 9001 en VCA**. Alle producten worden vervaardigd in overeenstemming met de van toepassing zijnde Europese richtlijnen.
Landustrie5Innovatie en Research & Development spelen binnen Landustrie een grote rol. Recente voorbeelden hiervan zijn de waterkrachtvijzel, het DMC dijkbewakingssysteem en mobiele sanitatie MobiSan.

Landustrie werkt met een uitgebreid netwerk van agenten in zowel Europa als daarbuiten. In Sneek heeft Landustrie ca. 180 werknemers.

VACATURES

Landustrie Sneek bv neemt deel in het cluster Lean/QRM.