IJssel Technologie 2018-02-26T13:22:31+00:00

IJssel Technologie BV

IJssel Technologie is een multidisciplinair kennisbedrijf dat de Nederlandse productie-industrie helpt en mede investeert om een sterkere concurrentiepositie op te bouwen. Ze doet dit vanuit de overtuiging dat productiebedrijven de motor zijn achter de Nederlandse economie.

Stroomlijnen

De focus van IJssel Technologie ligt volledig op de verbinding tussen denkkracht en maakkracht. IJssel Technologie heeft alles in huis om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, mee te denken over de verbetering van het productieproces en medewerkers te trainen en te managen. Niet zelden kijkt men daarbij over de grenzen van vakgebieden heen. Vanuit die optiek komt IJssel Technologie met integrale oplossingen die niet alleen om de techniek draaien, maar evengoed om de mensen die daarmee en onderling samen werken. Samen dragen ze bij aan het verbeteren van de prestaties van ondernemingen.

Zeven vestigingen

IJssel Technologie maakt deel uit van de IJssel Technologie Groep BV. Binnen de groep opereren verschillende dochterbedrijven als IJT Academie, IJT Perspectief (www.IJTP.nl) en IES Asset management (www.iesbv.nl)
Bij IJssel Technologie werken 350 medewerkers verdeeld over vestigingen in Veendam, Zwolle, Joure, Deventer en Broek op Langedijk, Drachten en Den Haag. Ook heeft IJssel Technologie bij verschillende klanten verantwoordelijkheid overgenomen en bevindt er zich op het terrein van de klant een eigen serviceorganisatie.

VACATURES

IJssel Technologie neemt deel aan het directeurenplatform en de clusters Veiligheid, Gezondheid en Milieu, WorldClassMaintenance en Procesindustrie.