IG Design Group

IG Design Group in Hoogeveen is leverancier van cadeaupapier en aanverwante artikelen zoals linten, strikken, tassen en labels, van fashion stationery en table- & partyware. IG Design Group (125 FTE en ruim 80 flexwerkers in het hoogseizoen) is actief op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van cadeaupapier. Als Europees marktleider doet IG Design Group zaken met alle grote retailers en hun leveranciers. Naast haar eigen producten verkoopt IG Design Group handelsartikelen uit Azië. De eigen studio ontwikkelt in samenwerking met Europese topdesigners jaarlijks een groot aantal nieuwe dessins volgens de laatste trends. IG Design Group is licentiehouder van o.a. Walt Disney, Paw Patrol, Star Wars en The Minions.

We make you smile!

Hierbij richt IG Design Group zich zowel op de aandeelhouders, klanten (retailers), consumenten, als de medewerkers.

Voor de collecties wordt gebruik gemaakt van diverse papier- en foliesoorten en materialen, zoals hologram- en metaalpapier. Het papier wordt milieuvriendelijk gedrukt door gebruik te maken van watergedragen inkten en de meest geavanceerde technologie. De focus van IG Design Group ligt bij het productieproces op duurzaamheid en hoge kwaliteitseisen.

Kernwaarden

EXCELLENCE Willen uitblinken, streven naar het beste
PARTNERSHIP Sterker door samen te werken
CREATIVITY Vindingrijk en vernieuwend in producten en processen
RESPECT Eerbied voor mens, maatschappij en milieu

IG Design Group neemt deel aan het directeurenplatform, het cluster IT/OT Security en was deelnemer van het project KIEK1.