Fresenius is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in infusie- en transfusietherapie alsook in klinische voeding en levensreddende geneesmiddelen. Met diensten en producten richt Fresenius zich op de therapie en op de zorg van kritisch en chronisch zieke patiënten.

Hightech

De locatie Fresenius Kabi in Emmer-Compascuum produceert disposables voor bloedtransfusies, bloedcelseparatie en andere levensreddende en levensverlengende technieken. Fresenius Nederland heeft haar roots in het Rode Kruis en heeft door de jaren heen een schat aan competenties, kennis en expertise opgebouwd over bloedtransfusie, bloedbewerking, bloedzuivering en het vervaardigen van de beste medische disposables die in Nederland en wereldwijd op grote schaal worden gebruikt in ziekenhuizen en bloedbanken.

Met alle specialisten streeft Fresenius Smart Manufacturing na tot in perfectie om zo de topklinische zorg van een hightech product te voorzien, dat slim, efficiënt en met zekerheid vervaardigd is en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Emmer-Compascuum

Bij de productielocatie in Emmer-Compascuum werken momenteel circa 300 medewerkers.

VACATURES

Fresenius Kabi neemt deel in het directeurenplatform en was een van de deelnemers aan het project KIEK2.