EMMTEC services ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. Dat doen we op het emmtec Industry & Businesspark in Emmen, in Nederland én daarbuiten. Met zo’n 350 bevlogen medewerkers en ruim 65 jaar ervaring leveren we u utilities en services op het gebied van engineering, laboratorium en logistiek. Van energie tot water, van tankcleaning tot warehousing en van procesautomatisering tot laboratoriumanalyses: wij zetten uw wensen om naar innovatieve producten en diensten. Naar oplossingen die uw bedrijf sterker, slimmer en efficiënter maken.

U kiest zelf welke utilities en services u afneemt: dat kan een basispakket zijn, een compleet pakket en alles daartussenin. Wij leveren volledig op maat. Hoe we dat doen? Proactief, oplossingsgericht en altijd volgens afspraak. En met uitgebreide aandacht voor uw business en de markt. We zorgen daarmee voor stabiliteit en zekerheid en vormen de drijvende kracht achter uw organisatie. U richt zich op uw kernactiviteiten, wij doen de rest. Zo zetten we samen uw bedrijf op voorsprong!

VACATURES

EMMTEC services B.V. neemt deel aan het Directeurenplatform, de VGM Community, de Community Duurzame Inzetbaarheid en het Cluster Duurzame Inzetbaarheid.