Eekels | TBI

Eekels | TBI is actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra en voert projecten en onderhouds- en servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw. Eekels bezit specifieke expertise op het gebied van elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroom aansluitsystemen, scheepssystemen (waaronder alarm- en monitoringsystemen) en procesautomatisering. Eekels verzorgt het gehele traject van engineering, panelenbouw, uitvoering, inbedrijfstelling tot en met onderhoud en service. Daarnaast is Eekels een belangrijke speler op het gebied van mechanische service- en onderhoudswerkzaamheden, projecten en gespecialiseerde apparatenbouw. De marktgebieden waar Eekels zich met deze competentie op toelegt zijn onder andere de procesindustrie, chemie, petrochemie, de energiesector alsook de offshore.

TBI

Eekels is een dochter-
onderneming van TBI, een groep ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Het zijn ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van techniek, bouw en infra. De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen.

Internationaal

Eekels werkt met circa 550 medewerkers vanuit vestigingen in Kolham (hoofdvestiging), Emmen en Joure, Galati (Roemenië) Kleve (Duitsland), Hai Phong City Vietnam en Shanghai China.

VACATURES

Eekels |TBI neemt deel aan het directeurenplatform en de clusters Procesindustrie en IT/OT Security.