Beenen Industriële Automatisering

Beenen B.V. is een systeemintegrator die opdrachtgevers integrale automatiseringsoplossingen biedt om efficiënter en veiliger te produceren. Voor de sectoren industrie, infra en watertechnologie worden complete besturingsinstallaties ontworpen en gerealiseerd. Vanwege de stijgende complexiteit van deze installaties is er een toenemende vraag naar (24-uurs) support door specialisten. Beenen speelt in op deze trends door, vanuit de regionale vestigingen, service- en onderhoudsactiviteiten aan te bieden en kennis in de vorm van detachering te leveren.

3 locaties

Beenen werkt vanuit drie locaties in Heerenveen, Zwolle en Nijkerk met zo’n 200 professionals. Voor industriële automatisering is Beenen de grootste werkgever van Noord-Nederland. Daardoor is het bedrijf in staat grote projecten te kunnen uitvoeren. Daarentegen is Beenen zo georganiseerd dat de kleine projecten ook goed worden opgepakt. De klant heeft altijd een vast contactpersoon waar hij afspraken mee kan maken.

Loopbaan

Om jonge mensen een kans te geven zijn er het hele jaar door gemiddeld 10 stagiairs/afstudeerders werkzaam, van wie de helft een vast contract krijgt. Beenen maakt hierbij gebruik van onder andere de NHL, Hanzehogeschool, Friese Poort en Windesheim.
Bij Beenen is er een open en transparante manier van communiceren. Mensen die voor Beenen kiezen, doen dat voor een langere periode. Er is een heel laag verloop en niet zelden een 12,5- of 25-jarig jubileum.

VACATURES

Beenen neemt deel aan het directeurenplatform en aan de clusters Veiligheid, Gezondheid & Milieu, Procesindustrie en Duurzame Inzetbaarheid.