LET’S TALK

AOC Aliancys is een toonaangevende wereldwijde onderneming, actief in de verkoop van hoogwaardige harsen voor het maken van composieten. In nauwe samenwerking met onze klanten, verlegt AOC Aliancys de grenzen voor de productie en voor de prestaties van composieten. Door een integrale aanpak voor de ontwikkeling van nieuwe producten, kan AOC Aliancys gebruik maken van een uitgebreide expertise in chemie, materiaalwetenschappen, en productie voor het vormgeven van nieuwe toepassingen in composieten. Dus laten we samenwerken om ons wederzijdse zakelijk succes te vergroten, zowel vandaag als morgen.

VISIE

Voor onze klanten is AOC Aliancys de voorkeursleverancier van composietharsen, zowel voor de business van vandaag èn van morgen.

Wij leveren dagelijks hoge kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Voor de business van morgen brengen wij innovatie op basis van de wensen van onze klanten, bouwen wij aan een bedrijf waar de beste mensen willen werken, en creëren wij waarde voor alle directbetrokkenen.

Nederland

Op de locatie Schoonebeek zijn 84 personen aan het werk. Er worden 120 verschillende types composietharsen en 130 verschillende types coatingharsen geproduceerd.

Het hoofdkantoor van AOC Aliancys is gevestigd in Collierville (TN, USA) en Schaffhausen (Zwitserland). AOC Aliancys komt voort uit een fusie tussen AOC en Aliancys in 2018.

VACATURES

AOC Aliancys Schoonebeek neemt deel aan de clusters Veiligheid, Gezondheid & Milieu, WorldClassMaintenance en WorldClassManagement.